Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak sera i budyniu w jednym schłodzonym cieście
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Biszkopty układam na dno blaszki lub gdy mam gotowy biszkopt.Gotuję budyń na mleku z cukrem.Zimny ucieram z margaryną.Na biszkopt układam masę budyniową. Układam herbatniki.
Śmietanę ubijam na sztywno z cukrem.Porcjami dodaje zmielony twaróg, mieszam. Obie galaretki rozpuszczam w 1 szklance gorącej wody. Gdy stężeją , łącze je z masą.Dodaje pokrojone brzoskwinie.Na herbatniki wykładam masę serową. Posypuję uprażonymi wiórkami kokosowymi. Składniki na to ciasto pasują na blachę o wymiarach:25 X 40 cm.