Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 32
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 560
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 32
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 560
Składniki
Jabłka zetrzeć na grubej tarce, odcisnąć sok. Wszystkie produkty wymieszać w mikserze, do tego dodać ztarte jabłka i wymieszać Na dno tortownicy ułożyć biszkopty i na to wyłożyć mase z jabłkami, wstawić do lodówki na 2-3 godz. Na wierzch polać na wpół zastygnięta galaretkę. Życzę smacznego