Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czekolady z malinami w sam raz na letnie uroczystości-lekki deser
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 760
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 760
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Składniki
Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka.Połączyć z mąką kakao i proszkiem do pieczenia.z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie wymieszać i przełożyć do tortownicy o śr min.26 cm.Piec ok 30 min w temp.190 stopni
Galaretkę rozpuszczoną i ostudzoną ubić z mleczkiem,wmieszać maliny zostawiając część do dekoracji wylać na upieczony spód .Udekorować malinami i posypać czekoladą.