Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik warzywny"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Składniki
Cebulę z czosnkiem posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj szpinak. Po chwili dopraw solą i pieprzem.
Ser biały połącz z sokiem z cytryny i pokrojoną w kostkę papryką.
Jedną połowę ubitej śmietanki dodaj do miski z serem, a drugą do naczynia ze szpinakiem. Połącz z rozpuszczoną żelatyną.
Nałóż masę szpinakową do formy i schłodź. Następnie umieść na niej warstwę serową i ponownie wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 60 min, ilość kalorii na 1 porcję: 240, stopień trudności: trudny.Źródło: Telemax