Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Składniki
Warzywa pokrojone w plastry i posypane tymiankiem i lub ulubionymi ziołami i pieprzem, podsmaża się na oliwie partiami. Na talerzu lub w półmisku układa się je warstwami i posypuje pokruszona lub starta na tarce fetą Sałatka podana jeszcze na ciepło smakuje obłędnie! Świetnie sprawdza się jako przystawka na grillu. Smacznego :)