Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort brzoskwiniowy"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Składniki
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 3 krążki.
Krem: ubij śmietanę z łyżką cukru, podziel na 2 części. Do jednej dodaj rozpuszczoną galaretkę oraz brzoskwinie, do drugiej – żelatynę i 2 łyżki cukru. Na ciasto nałóż krem owocowy, przykryj drugim plackiem.
Nugat: stop masło, wsyp wiórki i cukier. Smaż chwilę, wlej miód. Zimny wyłóż na wierzch tortu. Nakryj trzecim krążkiem, udekoruj.
Porcje 15, 95 min, Cena 2,20 zł, Kalorie 470Źródło: Bella Relaks