Do góry

Desery Przepis na:

Tort na zimno z Nutellą

Tort na zimno z Nutellą

Autor:

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 34

Dodano:

Odsłon: 379

Smaczny deser

Składniki

  • 300 g ciasteczek czekoladowych
  • 120 g Nutelli
  • 400 g mielonego twarogu
  • 100 g kremówki
  • 300 g lodów waniliowych
  • 1/4 szklanki cukru pudru
  • 300 g Nutelli
> 6 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Spód: Formę wyłóż papierem. Ciastka i nutellę zmiksuj razem. Masę wyłóż do formy. Włóż do lodówki.

  2. Masa: Włóż wszystkie składniki do miksera i zmiksuj. Masę przelej do formy ze spodem. Włóż do zamrażarki na noc. Wyłóż na tort ubitą kremówkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń