Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort wyszedł przepyszny,delikatny,rozpływający się w ustach,lekko kwaskowy.Bardzo polecam:)
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9173
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 28
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10454
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 21
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 35
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9173
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 28
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10454
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 21
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 35
Składniki
Na spód tortownicy 25/25cm wyłożonej folią aluminiową poukładać warstwę biszkoptów. Śmietankę ubić z cukrem pudrem ,oraz śmietan-fixem. Do serka dać sok z cytryny ,oraz startą skórkę. Dodać śmietankę i zmiksować. Wrzucić porzeczki,delikatnie wymieszać. Krem podzielić na 3 części.Kłaść na warstwy biszkoptów i równo rozsmarować.
Wierzch udekorować porzeczkami,winogronami i borówkami. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!