Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszny nie za słodki taki w sam raz
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 85
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 372
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 85
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 372
Składniki
pieczemy 2 biszkopty studzimy przekrawamy na 3 lub 2 części jeden możemy biały drugi ciemny biszkopt upiec wg uznania
budyń gotujemy studzimy i ucieramy z masłem jeśli za mało słodki dosładzamy pudrem
do nasączenia tortu ok 3 szkl wody przegotowanej , 2 łyżeczki kwasku cytrynowego , 3 łyżki cukru. biszkopt nasączamy i nakładamy krem i tak do ostatniego biszkoptu, wierzch smarujemy delikatnie kremem i nakładamy na torta rozwałkowaną masę plastyczną dekorujemy wg własnego pomysłu.