Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może i brzmi głupio, ale jest całkiem smaczne. Nie polecam ludziom, którzy nie lubią łączyć słodkiego z mięsem.
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 51
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 216
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 51
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 216
Składniki
Szpinak usmażyć na patelni wraz z jajkami i czosnkiem. Piersi posiekać w drobną kosteczkę i udusić. Poukładać mięso na biszkoptowym spodzie i zalać szpinakiem.