Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort waflowy z pastami"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 130
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 130
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Składniki
Wafelek ryżowy posmaruj pastą z łososia. Nakryj drugim wafelkiem. Połóż na nim trochę pikantnej pasty z makreli, przykryj kolejnym wafelkiem.
Trochę dowolnej pasty rybnej włóż do szprycerki i udekoruj wierzchy torcików.
Połóż listek zielonej sałaty lub czerwonej kapusty albo cykorii. Dobór past do smarowania jest całkowicie dowolny. Torciki będą bardziej kolorowe, jeśli położysz na nie kawałek marynowanej papryki oraz ogórka.
Przepis przysłała Zofia Łaksa z Kwaśniowa DolnegoŹródło: Bella Relaks