Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z białą czekoladą"
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Utrzyj masło z cukrem, stopniowo dodaj jajka oraz pozostałe ciasta. Upiecz. Ostudź, przekrój na dwa krążki.
Czekoladę zetrzyj. Śmietanę ubij ze śmietanfiksem. Część odłóż, do reszty wsyp czekoladę. Posmaruj krążek ciasta, nakryj drugim, przyciśnij. Wierzch tortu udekoruj resztą śmietany, połóż kwiatuszki.
Porcje 12 Przygot. 80 min Cena 2,20 zł Kalorie 420Źródło: Bella Relaks