Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22762
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5232
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22762
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5232
Składniki
Żoltka utrzec z cukrem i cukrem waniliowym na gladką puszystą mase.Zmieszac budyn(w proszku) z zimnym mlekiem dodac do zoltek wstawic na gaz gotowac 10 minut ciągle mieszając wystudzic.Maslo utrzec dodając po lyzce budyniowej masy.Do cienko wysmarowanej maslem formy wlozyc polowe masy,duzą łyzke wyrownac powierzchnię.Pozostalą mase polozyc na kakao starannie wymieszac.Wylozyc na bialą mase powkladac biszkopty wstawic do lodowki by stezala.Przygotowac galaretki dodając nieco mniej wody .Na biszkopty umyte i dokladnie osaczone owoce(naljepiej wytrzec je scierką lub serwetkami z bibuly).Zalac tezejącą galaretką zastudzic.