Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, smaczne, orientalne
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 59
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2271
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 266
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1614
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 59
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2271
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 266
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1614
Składniki
Sos tatarski: 20 g majonezu 5 g marynowanych pieczarek 5 g ogórków konserwowych 5 g szalotki pieprz
Na tortilli rozłożyć plastry wędzonego łososia, ser cheddar, oczyszczoną ze skórki czerwoną paprykę oraz sałatę masłową. Całość skropić lekko oliwą truflową, ściśle zwinąć, a następnie grillować. Przyrządzić sos: wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę i wymieszać z majonezem, przyprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Tortillę podawać z sosem tatarskim. Przepis pochodzi z książki J. Kempy i K. Szulborskiego pt. "Grilluj z mistrzami świata".