Do góry

Przekąski Przepis na:

Tortilla z pastą rybno-jajeczną

Tortilla z pastą rybno-jajeczną

Autor:

Przepisów i artykułów: 2288 Ocena: 14382

Dodano:

Odsłon: 250

Prosta i smaczna przekąska.

Składniki

  • Tortilla 2 szt.
  • Jajko 5 szt.
  • Tuńczyk 1 puszka
  • Jogurt naturalny 2 łyżki
  • cebula biała ½ szt.
  • Sałata kilka listków
  • Sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, rozgnieść widelcem, dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę, odsączonego z wody tuńczyka, jogurt, sól i pieprz do smaku. Wymieszać i rozłożyć równomiernie na obie tortille, położyć po kilka listków sałaty, zwinąć w rulon i pokroić w dwu centymetrowe paski.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń