Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Toskańska zupa fasolowa"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Marchewki oczyść, pokrój na plasterki. Łodygi selera umyj, pokrój. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Czosnek pokrój w kostkę. Cukinię pokrój na plasterki.
Bulion wlej do rondla. Dodaj czosnek, marchewki, seler naciowy, cebulę i pomidory wraz z zalewą. Gotuj do miękkości.
Dodaj cukinię i fasolę, koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku oregano, solą i pieprzem, gotuj kilka minut.
Zupę podawaj np. z razowymi grzankami czosnkowymi.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie