Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Trufle awokado"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Czekoladę połam, dodaj masło, stop na małym ogniu, mieszając.
Awokado obierz, rozgnieć. Dodaj do czekolady, dobrze wymieszaj. Masę wylej na talerz wyłożony papierem do pieczenia.
Ostudź, włóż na godzinę do lodówki. Masę podziel na kwadraty. W każdy wetknij laskowy orzech, uformuj trufle. Obtocz w kakao.Źródło: Chwila dla Ciebie