Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu ,idealne na zbliżający się tłusty czwartek.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32567
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 50
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 925
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 332
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32567
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 50
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 925
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 332
Składniki
Jajka ucieramy z olejem ,sokiem pomarańczowym i cukrem. Dodajemy startą skórkę pomarańczową. Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia ,stopniowo dodajemy do masy jajecznej. Składniki dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 30 min. Ciasto nabieramy łyżką i wrzucamy na rozgrzany olej. Wyjmujemy łyżką cedzakową. Podajemy z miodem wymieszanym ze świeżym sokiem pomarańczowym.