Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Twarogowe kulki ze śmietaną i porzeczkami"
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 756
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 843
Polecam.
Odsłon: 585
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 487
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 756
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 843
Polecam.
Odsłon: 585
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 487
Składniki
Połączenie słodkich kulek i kwaśnego musu – pycha! Przepis przysłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi
Biały ser zmiel lub przeciśnij przez praskę. Dodaj jajka, mąkę, cukier waniliowy i sól, dokładnie wyrób. Z masy uformuj kuleczki.
Zagotuj rondel osolonej wody, włóż serowe kuleczki, ugotuj.
Śmietanę utrzyj z cukrem. Porzeczki zmiksuj. Kulki polej śmietanę i sosem porzeczkowym.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie