Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek orzechowo-migdałowy

Twarożek orzechowo-migdałowy

Autor: Maudie

Przepisów i artykułów: 226 Ocena: 3635

Dodano: 09.10.2012

Odsłon: 2114

Twarożek na słodko,świetny do pieczywa na śniadanie lub kolację

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

  2. Orzechy i migdały drobno posiekać.Ser utrzeć np widelcem dodając tyle mleka by nie był za suchy.Dodać posiekane orzechy i migdały,dosłodzić miodem,wymieszać.Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń