Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek, który może być fantastycznym dodatkiem do tortilli, naleśników czy świeżego pieczywa albo stanowić samodzielną przekąskę. Zapraszam serdecznie, kto powiedział że twaróg musi być nudny?
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
Twaróg wrzucić do miski, rozgnieść widelcem, papryczkę opłukać i drobno pokroić; razem z nasionami dorzucić do sera. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na około godzinę do lodówki, by się "przegryzło". Serwować z plackami ziemniaczanymi lub z cukinii albo ulubionym pieczywem.