Do góry

Przekąski Przepis na:

Tygrysie krewetki

Przepis dnia 2010-09-16
Tygrysie krewetki

Autor: Agunkaa

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 933

Dodano: 14.09.2010

Odsłon: 13759

Do bialego wina na wieczor

Składniki

  • Krewetki tygrysie, 250g
  • Wonton pastry, 1paczuszka starcza na 500g rakow
  • Olej do glebokiego smazenia
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. krewetki umyj osusz,obierz ze skurek.

  2. wonton pastry rozmrozic,nakladac na kazdy kwadracik ciasta po jednym krewetce,mocno sklejac

  3. olej mocno rozgrzac,wkladac smazyc na zloto obracajac co chwila.

  4. podawac z sosem slodko kwasnym u mnie ostrym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Agunkaa 15 września 2010 Sory pomylka to sa krewetki,poprawiam blad.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ewela1212 14 września 2010 slyszalam o krewetkach tygrysisch ale o rakach nigdy. musze to sprawdzic

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń