Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla miłośników zdecydowanych smaków,
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
1. udka umyć, usunąć grubą kość, czosnek przecisnąć przez praskę, udka natrzeć czosnkiem, solą, przyprawą do kurczaka, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. kapustę ugotować prawię do miękkości,odcedzić, można drobniej pokroić, 3. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać kapustę, dusić razem do miękkości, doprawić sola i pieprzem, wystudzić, 4. udka faszerować kapustą,spiąć wykałaczkami, 5. wstawić do piekarnika, piec ok 50 min na rumiano, smacznego