Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadek z dnia dzisiejszego,mięso wyszło cudownie miękkie w środku a z wierzchu wspaniała chrupiąca skórka.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36004
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 165
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 300
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36004
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 165
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 300
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Składniki
Udka umyć, osuszyć posypać przyprawami z opisu,
wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego z całą zawartością,
nakryć folią aluminiową.
Wstawić do zimnego piekarnika nastawić na 200 stopni i piec godzinę i 45 minut, 20 minut przed końcem zdjąć folię nastawić na 250 stopni i podpiec skórkę na rumiano.
Podałam z całymi ziemniakami tłuszczem z kurczaka oraz mizerią z ogórka.