Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w kapuście- wspaniale smakują z taką kapustką!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 32
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 44
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 32
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 44
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Składniki
Udka myjemy oprószamy przyprawą do kurczaka i smażymy na rumiano na oleju. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę cebulę. Smażymy chwilkę. Kapustę kroimy w paski i dodajemy do mięsa. Zalewamy bulionem wołowym i dusimy do miękkości. Na końcu doprawiamy do smaku solą pieprzem i przyprawą do bigosu. Podajemy potrzepane natką pietruszki.