Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe danie z delikatnym mięsem z kurczaka, z sosem który, nadaje potrawie wyrazistego smaku.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5078
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 348
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 241
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5078
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 348
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 241
Składniki
1. Udka kroimy na połówki. 2. Doprawiamy przyprawą Pomysł na soczystego kurczaka oraz solą.
3. Wkładamy do woreczka. 4. Pieczemy 30 minut w 180 ° C.
5. W tym czasie, co udka się pieką, obieramy cebulę, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojoną w paski paprykę.
7. Marchew obieramy, drobno kroimy dodajemy do warzyw.
8. Podlewamy szklanką wody. 9. Dodajemy kostkę rosołową.
10. Wsypujemy ryż i prużymy do chwili, kiedy będzie dobry.
11. Doprawiamy solą oraz kurkumą.
12. Wlewamy passatę.
13. Mieszamy razem z groszkiem.
14. Doprawiamy jeszcze chili. 15. Ryż łączymy z mięsem.
16. Danie gotowe. 17. Smacznego.