Do góry

Dania główne Przepis na:

Udka z kurczaka pod ryżem

Przepis dnia 2011-04-02
Udka z kurczaka pod ryżem

Autor: zabecka

Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 1145

Dodano: 29.03.2011

Odsłon: 19493

Po prostu: szybkie, proste, smaczne:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Udka oczyścić i solidnie obsypać przyprawami. Położyć na spód naczynia. Wodę wymieszać z zupą, kostkami, ryżem i pieczarkami pokrojonymi w półplasterki. Zalać tym udka.

  2. Piec ok. 1,5 godz. w temp 200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

malta14 29 kwietnia 2011 To zapowiada sie bardzo interesujaco .... do ulubionych i koniecznie wyprubowac.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

zabecka 07 kwietnia 2011 tala: w tym przepisie chodzi o zwykłą zupę w proszku i nie mam tu jakiejś ulubionej, można tez wykorzystać sos grzybowy jeśli mamy pod ręką i też wyjdzie smacznie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

tala_11 06 kwietnia 2011 a ta zupa pieczarkowa to mam być taka w proszku? jeśli tak to jaka najlepsza? jestem początkujący także proszę o wyrozumiałość ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 02 kwietnia 2011 Prosto, szybko, a smacznie i to jest to. Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

taura 02 kwietnia 2011 Lubię dania, które się tak prosto przygotowuje.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

karolciaa 30 marca 2011 Bardzo ciekawy pomysł na kurczaczka. Muszę wypróbować :) Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jagoda114 30 marca 2011 Proste i szybkie danie i mam pomysł na jutrzejszy obiad.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń