Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu: szybkie, proste, smaczne:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 588
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 857
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 588
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 857
Składniki
Udka oczyścić i solidnie obsypać przyprawami. Położyć na spód naczynia. Wodę wymieszać z zupą, kostkami, ryżem i pieczarkami pokrojonymi w półplasterki. Zalać tym udka.
Piec ok. 1,5 godz. w temp 200 stopni.