Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udziec z indyka z morelami"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 219
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34581
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 178
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 219
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34581
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 178
Składniki
Oczyść mięso, wyjmij kość. Rozbij przez folię na cienki płat. Oprósz solą, pieprzem. Twaróg wymieszaj z ziołami, posmaruj mięso. Ułóż na nim liście szpinaku i morele. Zwiń, przewiąż sznurkiem.
Wlej do brytfanny 2-3 łyżki oleju, włóż roladę. Piecz w 180oC ok. 45 min, aż zmięknie. Podlewaj wodą i powstającym sosem. Z rolady usuń sznurek. Sos zagęść mąką z wodą, podaj do mięsa.Źródło: Świat kobiety