Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 313
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 403
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 614
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 313
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 403
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 614
Składniki
Zagniatamy Ciasto i Dzielimy na Dwie części (Bez Budyniu,Jabłek i mleka)
Rozwałkowujemy pierwszą część ciasta i kładziemy na blaszce,
Myjemy i kroimy jabłka w ósemki i układamy ciasno obok Siebie.
Gotujemy budyń. 2 budynie na 3 szklankach mleka.
Zalewamy ułożone wcześniej na cieście jabłka budyniem, i przykrywamy drugą warstwą ciasta
Pieczemy w 180 stopniach aż ciasto upiecze się na złoty kolor. Smacznego ;)