Do góry

Desery Przepis na:

Wafel przekładany masą orzechową.

Wafel przekładany masą orzechową.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2044 Ocena: 10862

Dodano:

Odsłon: 21642

Dużo słodkości na dobry deserek.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ubić pianę z białek w głębokim naczyniu i dosypywać stopniowo cukier. Następnie pianę postawić na garnku z gotująca się woda i ucierać na parze , dodając gorący miód. Całość gotować na parze , ciągle mieszając aż do zgęstnienia.

  2. Po czym wsypać orzechy, wymieszać i gorącą masą smarować wafle.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń