Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASSIONFRUIT CURD wykonany na bazie owocu marakui według tradycyjnej angielskiej receptury. Jest doskonałym dodatkiem do lodów, puddingów, tostów lub naleśniki. U mnie stanowi bazę kremu, którym przełożyłam wafle.
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 6
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 131
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 172
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 336
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3920
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 6
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 131
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 172
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 336
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3920
Składniki
1. Passionfruit curt, mascarpone oraz czekoladę przełóż do pojemnika malaksera i zmiksuj na gładki krem, a następnie przełóż nim płaty waflowe. 2. Przed pokrojeniem wafla na kawałki odłóż go na kilka godzin lub na całą noc. 3. Smacznego.