Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Waniliowy deser"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Składniki
Gruszki przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Zagotuj 3/4 szklanki wody. Wsyp połowę cukru oraz cukier waniliowy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj chwilę. Wyjmij i rozłóż na talerze.
Budyń wymieszaj z mlekiem i resztą cukru, wlej do wrzącego syropu po gruszkach. Zimny wymieszaj z serkiem, polej gruszki. Udekoruj posypką oraz płatkami.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>
<strong>Porcje 5. 50 min. Cena 0,90 zł. Kalorie 360.</strong>Źródło: Bella Relaks