Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa w bakłażanie"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Składniki
Bakłażana pokrój wzdłuż na paski i posyp solą. Odstaw na pół godziny, aby puścił sok, a następnie opłucz.
Każdy plaster dopraw przyprawą do grillowanych warzyw oraz pieprzem i posmaruj serkiem śmietankowym.
Pieczarki, pomidory i paprykę potnij na kawałki. Nałóż warzywa na paski bakłażana i zwiń w rulony.
Umieść roladki w wysmarowanej oliwą formie żaroodpornej, po czym włóż na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 190°C.
Danie podawaj np. z ziemniakami.Źródło: Super TV