Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miała być mizeria ale postanowiłam dodać pomidory, szczypior i koper. Wyszło pysznie i orzeźwiająco.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Składniki
Warzywa i zioła myjemy i osuszamy. Ogórka kroimy w cienkie plasterki. Solimy i odstawiamy aby puściły sok. Odlewamy nadmiar. Dodajemy pokrojonego w 8 pomidora, posiekany szczypior i koper. Wlewamy śmietanę. Przyprawiamy pieprzem i białym octem winnym. Ponownie mieszamy. Najlepiej smakuje jak odstawimy do lodówki na min. 30 min.