Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miała być mizeria ale postanowiłam dodać pomidory, szczypior i koper. Wyszło pysznie i orzeźwiająco.
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 210
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1700
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 142
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 549
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 210
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1700
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 142
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 549
Składniki
Warzywa i zioła myjemy i osuszamy. Ogórka kroimy w cienkie plasterki. Solimy i odstawiamy aby puściły sok. Odlewamy nadmiar. Dodajemy pokrojonego w 8 pomidora, posiekany szczypior i koper. Wlewamy śmietanę. Przyprawiamy pieprzem i białym octem winnym. Ponownie mieszamy. Najlepiej smakuje jak odstawimy do lodówki na min. 30 min.