Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa z patelni"
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 423
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 423
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na kawałki. Pietruszkę pokrój, ugotuj na parze. Na patelnię wlej oliwę, podgrzej, wrzuć pozostałe warzywa, smaż je pod przykryciem, często mieszając.
Dodaj pietruszkę, czosnek, przyprawy, smaż chwilę. Podawaj z pieczywem.
Czas: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień