Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dobrą sałatkę.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 53
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 53
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach razem z marchewką. Następnie obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z groszkiem, pokrojonym jabłkiem i ogórkami. Żelatynę wymieszać w odrobinie wody i połączyć z majonezem. Po czym wymieszać z sałatką i przełożyć do salaterki wysmarowanej olejem i odstawić na trzy godziny do lodówki do schłodzenia. Następnie salaterkę obrócić do góry dnem i wyłożyć ostrożnie na wcześniej przygotowany talerz.