Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywna tortilla"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 254
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 254
Składniki
Sparzonego pomidora i cukinię pokrój w plastry. Podsmaż warzywa na patelni grillowej, używając oliwy. Dopraw je solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi.
Na rozgrzanym maśle podpiecz tortillę. Posyp ją startym serem, ułóż podsmażone wcześniej plastry cukinii oraz pomidora, a w środku wbij jajko.
Smaż całość kilka minut pod pokrywą. Danie posyp zieleniną.
20 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 230
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV