Do góry

Dania główne Przepis na:

Warzywne risotto

Warzywne risotto

Autor:

Przepisów i artykułów: 2130 Ocena: 11961

Dodano:

Odsłon: 1779

Danie dla smakoszy risotta.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. wykonanie:

    Grzyby umyć, namoczyć, ugotować i pokroić, ryż także ugotować. Warzywa umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i podsmażyć razem z grzybami a następnie dusić do miękkości. Przestudzony ryż wymieszać z warzywami i ketchupem, doprawić do smaku , solą, pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i wywarem grzybowym. Gorącą masę wyłożyć na półmisek i posypać startym żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń