Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywne zawiniątka w naleśnikach"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
10 min. Porcja: 280 kcal.
Warzywa umyj, osusz. Papryki rozetnij wzdłuż, usuń środki z pestkami, strączki potnij w cienkie paski. Marchewkę oraz ogórek potnij w cienkie słupki. Miętę opłucz, osusz, oderwij listki, grubo posiekaj.
Naleśniki kolejno układaj na talerzu. Placki cienko smaruj serkiem śmietankowym. Przykryj liśćmi sałaty. Rozłóż pokrojone warzywa. Posyp orzeszkami ziemnymi, miętą oraz kiełkami sojowymi.
Brzegi naleśników zawiń do środka, następnie ciasno zroluj. Każdy rulonik potnij na 4 równe kawałki.Źródło: Naj