Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Warzywny gulasz z piekarnika"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 93
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 93
Składniki
100 min • Porcja 136 kcal • Koszt porcji 2,80 zł • Przepis na 6-7 porcji.
Mięso duszę chwilę na oleju, solę, podlewam wodą i gotuję do miękkości. W dużym garnku rozgrzewam olej, szklę cebulę, dodaję pokrojone: fasolkę, ziemniaki, marchewkę, cukinię, pomidory, bakłażany i kapustę. Mieszam.
Do warzyw przekładam mięso razem z wywarem, który utworzył się podczas gotowania. Dodaję czosnek. Doprawiam przyprawami. Przekładam do naczynia do zapiekania. Piekę ok. godziny w piekarniku w 180oC.Źródło: Kobieta i życie