Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Warzywny miszmasz"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 298
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 167
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2962
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2819
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 298
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 167
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2962
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2819
Składniki
Warzywa obierz, umyj. Ziemniaki pokrój w plastry i obsmaż na oleju razem z cebulą. Plastry boczku oprósz słodką papryką, smaż na rozgrzanym oleju.
Na dno garnka wlej olej, włóż ziemniaki z cebulą i przeciśnięty czosnek. Dodaj fasolę, osączoną fasolę z puszki, pokrojone na mniejsze kawałki marchewki. Smaż przez chwilę. Do garnka wlej dwie szklanki wody.
Danie przypraw solą i pieprzem ziołowym, włóż gałązki rozmarynu. Na wierzchu ułóż paski boczku. Garnek przykryj, duś pod przykryciem około godziny. Gotowe danie przełóż do miseczek, posyp natką pietruszki.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień