Do góry

Dania główne Przepis na:

Wątróbka cielęca

Wątróbka cielęca

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1429

Dodano:

Odsłon: 9809

poezja smaku

Składniki

  • wątróbka cielęca, 300g
  • cebula, 1 szt duża
  • boczek duński, 100g
  • olej
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju

  2. dodajemy drobno pokrojony boczek duński

  3. wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry

  4. dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając

  5. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 27 stycznia 2012 Cielęca wątróbka to rarytas - wyśmienite danie.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń