Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 126
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 60
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 609
Polecam.
Odsłon: 126
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 60
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 609
Składniki
wątróbke myj i osusz, na rozgrzanej patelni z oliwa wrzuc watrobke i smaz az sie zarumieni, dolej wody ale tak aby watrowka nie byla zakryta cebule pokroj w pol plastry i wrzuc do watrobki osol i popieprz. przykryj pokrywka i dus przez 15 , 20 min. Ja podaje z ziemniaczkami i surowka z kiszonej kapusty. Smacznego :)