Do góry

Przekąski Przepis na:

Wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbka drobiowa z cebulką

Autor:

Przepisów i artykułów: 147 Ocena: 1960

Dodano:

Odsłon: 4131

Pożywna wątróbka drobiowa

Składniki

  • Wątróbka drobiowa 30 dkg
  • Cebula 1 szt.
  • Przyprawa do kurczaka
  • Olej do smażenia
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wątróbkę dokładnie myjemy i odsączamy na sitku. Następnie dokładnie czyścimy.

  2. Na patelni rozgrzewamy olej , przekładamy wątróbkę i lekko podsmażamy, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka i dalej smażymy uważając, aby cebula się nie przypaliła tylko lekko zeszkliła.

  3. Pod koniec smażenia posypujemy przyprawą do kurczaka i delikatnie łączymy przyprawę z wątróbką. Wątróbkę podajemy z kiszonym ogórkiem i chlebkiem :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń