Do góry

Dania główne Przepis na:

Wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbka drobiowa z cebulką

Autor: Karolina21

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 10

Dodano: 30.08.2012

Odsłon: 1802

Tanio i smacznie :)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wątróbkę oczyszczamy i płuczemy pod bieżącą wodą. Obtaczamy w mące i zmażmy aż się zarumieni przekładamy do większego garnka. Za każdym razem solimy wątróbkę po usmażeniu nigdy wcześniej ponieważ staje się twarda. Ja dla ułatwienia robię poziomami, kiedy już zapełnię dno dosalam wątróbkę itd. Kiedy już wszystko usmażycie wstawcie ją na ogień wrzućcie pokrojoną cebulę i przykryjcie garnek i gotujcie na małym ogniu. Gotowe ;] Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń