Do góry

Dania główne Przepis na:

Wątróbka drobiowa z pieczarkami

Wątróbka drobiowa z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 13

Dodano:

Odsłon: 1944

Dla nie lubiących podrobów

Składniki

  • wątróbka drobiowa, 0,6 kg
  • cebula, 3 średnie
  • pieczarki, 0,3 kg
  • śmietana 18%, 250ml
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.

  2. Dodać oczyszczone pokrojone w plasterki pieczarki.

  3. Na podsmażone pieczarki położyć oczyszczoną wątróbkę, zalać śmietaną, dać pieprz i sól.Przykryć pokrywką , dusić ok 10 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń