Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-07-2009
Nie mogę powiedzieć że jestem wielbicielką wątróbki, ale w tym wydaniu się nią zajadam, polecam i SMACZNEGO życzę.
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 456
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 81
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 153
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 456
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 81
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 153
Składniki
Cebulę siekamy, rumienimy aż będzie miękka, dodajemy musztardę i zioła i jeszcze chwilę smażymy, wkładamy wątróbkę, zalewamy śmietaną i dusimy do miękkości, podlewając wodą żeby się nie przypaliła, doprawiamy pieprzem. Solimy przed samym podaniem, inaczej wątróbka będzie twarda, podajemy z ziemniakami, pieczywem lub jak w moim przypadku- sałatką z pomidorów.