Do góry

Dania główne Przepis na:

Watrobka z bekonem

Watrobka z bekonem

Autor: golona102

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 391

Dodano: 16.07.2012

Odsłon: 5061

Przpis podsunela mi agatokaj, pierwszy raz robilem i jest naprawde dobre, mialo byc na grillu ale sie rozpadalo i musialem zrobic w domu :)

Składniki

  • Watrobka0, 0.5 kg
  • Bekon lub boczek wedzony, 0.5 kg
  • cebula, 2
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule kroimy na 4 czesci, podsmazamy i nadziewamy watrobke na przemian z bkonem i cebulka i gotowe, solimy dopiero na talerzu

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń