Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Składniki
usunąć błony z wątróbki, umyć i pokroić w plastry okoł 1cm. (w poprzek włókien)
cebulę obrać i pokroić w plastry
na rozgrzanym oleju zrumienić cebulę, a następnie przełożyć ją na talerz
wątrubkę obtoczyć w mące i smaruć na tej samej patelni (można dodać trochę oleju) po 2-3 minuty z każdej strony
dodać podsmarzoną cebulę, posolić, popiepszuć i dusić pod przykryciem około 10 minut (można dodać odrobinę wody i majeranku)
podawać z duszonymi ziemniakami