Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka z grzybami"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Składniki
Wątróbkę umyj, pokrój w paski. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę.
Cebulę oraz pieczarki obierz i pokrój w plasterki. Cebulę zeszklij na oliwie, pieczarki podsmaż oddzielnie na maśle. Wymieszaj oba .
Osobno zrumień wątróbkę, dorzuć do pieczarek. Podlej winem, bulionem i duś kwadrans. Przypraw. Wątróbkę możesz podać z jabłkami. W rondlu podduś pokrojone owoce, wątróbkę podsmaż. Połącz i chwilę duś razem. Przypraw.Źródło: Kurier TV